Trouwpak.


Tailored. is sinds 2014, zeker in de regio Rotterdam, als specialist op het gebied van trouwpakken bekend geworden. Uw trouwdag is de belangrijkste dag van uw leven; het is daarom vanzelfsprekend dat u er die dag op-en-top uit wilt zien. Een trouwpak op maat helpt daarbij. Niet alleen omdat het ú laat stralen, maar vooral omdat u zélf bepaald hoe uw trouwpak eruitziet. Wellicht heeft u al jaren een idee over hoe u eruit wilt zien op de grote dag; maar kunt u nergens het juiste pak vinden. Net niet de goede kleur, net niet de goede pasvorm, te warm voor het klimaat waar u in trouwt, geen gilet verkrijgbaar bij het pak; een pak uit het rek voor een trouwdag is hoe dan ook altijd een compromis.

Een pak uit het rek voor een trouwdag, is hoe dan ook altijd een compromis.Citation

Tailored. biedt een selectie aan van bijna 6000 stoffen van de beste en meest unieke stoffenhuizen ter wereld. Van degelijke Engelse stoffen tot de meest luxe Italiaanse doeken; Tailored. heeft het in huis. Voor warme trouwdagen bied ik een enorme selectie katoenen, linen, en wol aan, en combinaties daarvan. Daarnaast biedt ik een enorme selectie stoffen voor smokings aan, voor trouwfeesten in de avond. Ook kunt u bij Tailored. traditionele trouwkleding op maat laten maken; zowel het jacquet als rokkostuum worden door mij met enige regelmaat gemaakt voor klanten.

Tailored.

2- of 3-delig Pak

€ 599,- / 699,-

vanaf *
  • Half/Full Canvas***
  • Meest veelzijdige keuze
  • Voor elk moment bruikbaar
  • Prima om ook ná de trouwdag te dragen
  • 6000+ stoffen
Lees Meer

Jacquet / Rok

€ 749,-

vanaf *
  • Half/Full Canvas ***
  • Klassieke Elegantie
  • Hoe het écht hoort
  • Jacquet voor overdag, Rok S’avonds
  • Onderscheid uzelf
Lees Meer

* Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen stof. **Op verzoek en tegen betaling verzorgt Tailored. ook een spoedservice. Half en Full Canvas kan met spoed geleverd worden binnen 2 weken, Handmade binnen 3 weken. *** Uiteraard kunnen deze half canvas varianten óók in full canvas of handmade uitvoering gemaakt worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

2- of 3-delig Pak


Wellicht vind u een smoking of jacquet te formeel, of te beperkend in uw stofkeuze. Daarnaast zou u uw trouwpak ook na de grote dag nog eens willen aantrekken; dan is een 2-, en zeker een 3-delig pak een uitkomst. In tegenstelling tot uitsluitend donkere stoffen bij de andere opties, kunt u met een 2- of 3-delig pak alle kanten op en zo creatief zijn als u zelf wilt.

Placeholder
0+
stoffen

0+
Combinaties Mogelijk

0,-
vanaf*

Kenmerken


De 2- of 3-delige pakken van Tailored. hebben onmogelijk veel mogelijkheden. Zo laten veel mannen hun trouwdatum in de voering van het jasje borduren, of zelfs de datum én de volledige namen van hij en zijn echtgenote. Zo zal dit pak u altijd herinneren aan deze mooie dag. Waar de ene een zo glanzend mogelijke stof uitkiest, kiest de ander voor een minder glanzend pak met een meer uitgesproken kleur. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Placeholder

Veelzijdig


U geniet van de keuze uit de volledige collectie van ruim 8000+ stoffen die Tailored. aanbied. U hoeft dus niet per se een donkere kleur te dragen. Voor een vrolijkere look, of een kleur die perfect aansluit op het thema van uw trouwdag, kunt u met de extreem uitgebreide stoffenkeuze van Tailored. écht uitblinken.


Placeholder

Voor ieder moment


U kunt het gehele pak, wellicht zonder het vestje, altijd nog aan ná uw trouwdag. Op speciale gelegenheden bijvoorbeeld, of gewoon op uw werk. Ook kunt u het jasje na uw trouwdag los op een jeans of katoenen broek dragen. Een 2- of 3-delig pak is dus echt de handigste keuze voor een bijzonder trouwpak.


Placeholder

Smoking / Dinner Suit


“There are dinner jackets and dinner jackets. This is the latter”. Vind uw trouwerij in de avond plaats en wilt u graag zo chique mogelijk voor de dag komen en écht uitblinken van uw gasten? Dan is een smoking de uitkomst. De zwarte, of nachtblauwe stof gecombineerd met het witte overhemd en strik geven een uitgesproken formele look en laat u écht stralen naast de bruid.

0+
stoffen

0+
Combinaties Mogelijk

0,-
vanaf*

Kenmerken


Tailored. biedt een uitgebreide en gespecialiseerde keuze van ruim 300 stoffen speciaal voor smokings. Mattere stoffen, glimmendere stoffen, stoffen met een reliëf of subtiel patroon, van Barathea wevingen tot Fresco’s. Ook velours/velvet is natuurlijk een optie; u vindt het allemaal in de stoffencollectie. Daarnaast biedt ik meer dan de 2 standaard opties voor de revers; ik bestel graag een zo goed mogelijk op de stof afgestemd satijnen of velours stof voor de revers.

Placeholder

Ultieme Elegantie


Niks laat een man er zo goed uitzien als een perfect op maat gemaakte smoking. Geen wonder dat U James Bond in vrijwel elke film wel weer gekleed ziet in een prachtige smoking. De donkere kleur gecombineerd met het spierwitte overhemd is daarnaast altijd passend bij de jurk van de bruid.


Placeholder

Onderscheidt Uzelf


Er wordt steeds meer in smoking getrouwd en u hoeft niet per se uw gasten te vragen hetzelfde te doen; zo blinkt u echt uit. Door een stof te kiezen die daarnaast een subtiel patroontje of reliëf heeft, heeft u echt iets unieks aan op de grote dag.

Jacquet / Rok


Veruit de meest formele optie voor de trouwdag. In Engeland wordt dit nog veel gebruikt voor bruiloften die overdag plaatsvinden. Het heet dan ook typerend, “morning dress”. Het typeert zich door de lange jas, die aan de voorkant is weggesneden, gecombineerd met de gestreepte broek. Een andere optie is om het gehele ensemble in dezelfde stof uit te kiezen, dit heet dan een morning suit.


Placeholder
0+
stoffen

0+
Combinaties Mogelijk

0,-
vanaf*

Kenmerken


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris. Ut convallis, lacus nec ornare volutpat, velit turpis scelerisque purus.

Placeholder

Hoe het écht hoort


Als u echt op de meest traditionele manier wilt trouwen dan is dit dé keuze bij uitstek. Het jacquet is het meest formeel, en het meest correct, en barst van de traditie.


Placeholder

Klassieke Elegantie


Het is niet voor niets dat alle leden van het Engels koninklijk huis en aristocratie bij uitstek trouwen op deze manier; het is de ultieme vorm van klassieke elegantie waarvan de traditie rechtstreeks teruggaat naar de Victoriaanse tijd.